Навигация
Кошница

Полезно RSS Feed

11 юни Научи разликите между гъбична и бактериална вагинална инфекция
0 8
Най-честите инфекции на женската полова система са вагиналните, известни под названието „вагинити“. Причините за възникването им могат да са много и най-различни, но най-често срещаните причинители са..
10 юни Заслужават ли си вагиналните пробиотици?
0 20
Вагиналните пробиотици се превръщат във все по-чест обект на потребителско търсене, независимо дали става дума за лечение на вагинални гъбички, бактериална вагиноза или просто за поддържане на интимно..
09 юни Когато кандида се превърне в интимен проблем
0 23
Вагиналните гъбички сами по себе си не представляват здравословен проблем. Невероятно за мнозина, но факт: при обичайни условия дрождите (вид гъби) от вида кандида обитават повърхността и вътрешността..
07 юни Упорити, по-упорити, най-упорити: гъбички по ноктите!
0 21
Гъбичките по ноктите са обичайно състояние, което по-често засяга ноктите на краката, но ноктите на ръцете също са застрашени. За тях медицинските специалисти говорят като за онихомикоза. Ако инфекция..
01 юни Как да тренираме при разширени вени?
0 117
Все по-често се сблъсквам с подобни въпроси – може ли да се тренира, ако имаме разширени вени? Нека заедно с вас да осветлим тази тема. Разширените вени (от лат. „varix“ – „разширение“, „подуване“) пр..
31 май Чревният проблем, за който 75% от страдащите не подозират
0 7199
Подут и болезнен корем. Чревни крампи и газове. Диария, запек или редуващи се диария и запек. В продължение на дни, седмици или дори месеци. Всичко това може да са симптоми на един много разпространен..
27 май Стегната информация за разширените вени
0 148
Разширените вени (наричани още варикозни) са често срещано състояние, което засяга близо всеки трети човек в даден момент от жизнения му път. Рискът от тях нараства с напредването на възрастта, а жени..
26 май Любопитната история на… хемороидите!
0 433
Хемороидите са едно от най-добре описаните заболявания в историята на медицината, обаче дълги години наред са били слабо разбирани и странно лекувани. В статията ще разгледаме различни твърдения относ..
25 май Цветът на uзпpажненuяmа в здраве и болест
0 177
Днес ще подхвана една тема, която може да се стори малко миризлива на някои, малко неприятна, даже леко отвратителна. Ако сте със слаби сърца… пардон – черва, може и да не стигнете до края на статията..
20 май Хемороидите: защо се появяват и как да ги спрем?
0 560
Хемороидите са изключително често срещан проблем, с който около 50% от хората се сблъскват до навършването на 50-годишна възраст. Статистиката показва, че всеки четвърти човек страда от хемороиди поне..
Показани са от 1 до 10 от 99 резултата (10 страници)