Навигация
Кошница

Полезно RSS Feed

27 май Пробиотици за чревното здраве – какво казва науката?
0 253
Темата за пробиотичните микроорганизми и чревното здраве е сложна и многопластова, а по въпроса за най-добрия пробиотик има повече противоречиви мнения, отколкото е здравословно за разсъдъка на загриж..
27 май Свещички или крем за хемороиди? Зависи от хемороидите!
0 235
Какво представляват хемороидите и свещичките за хемороиди? Хемороидите представляват подути кръвоносни съдове във вътрешността и около външната част на ануса и ректума. Те могат да бъдат безболезнени,..
27 май Диосминът: предпочитаната натурална помощ при венозни проблеми
0 240
Какво е диосмин? Диосминът е флавоноид, който е най-характерен за цитрусовите растения. Флавоноидите са растителни съединения, най-популярни с антиоксидантните си свойства, т.е. способността да предпа..
28 апр. Лъжат ли ни тестовете за хранителна непоносимост?
0 495
Тестовете за хранителна непоносимост набират все по-голяма популярност и със сигурност голяма част от вас са си правили подобно изследване или сериозно са обмисляли идеята. Отчасти благодарение на тях..
28 апр. Работят ли лампите против комари?
0 162
Лампите против комари и мухи са все по-търсен артикул, чиято популярност в въобще не е изненадваща. Все пак температурите навън растат, откритите пространства ни привличат все по-силно, а ние не умира..
28 апр. Как да изберем противоалергичен спрей за нос?
0 2349
Сенната хрема превръща пролетта в ужасяващ сезон за много от нас и трансформира все по-дългите и топли дни в истински кошмар. За щастие противоалергичните спрейове за нос могат значително да улеснят ж..
28 апр. Всичко за атопичния дерматит: от теорията до практическите съвети
0 368
Що за екзема е атопичният дерматит? Атопичният дерматит (АД) е най-разпространеният вид екзема, засягащ до 20% от децата и до 3% от възрастните. Епидемиологичните сведения показват, че честотата на съ..
30 март 5 женски фитнес мита със спешна нужда от разбиване
0 4254
Фитнесът е една от най-популярните стратегии за постигането на желаната фигура и мечтаното телесно тегло. За съжаление и той, подобно на храненето, е заобиколен от изключително много полуистини, митов..
30 март Правилно ли измервате теглото си?
0 174
Кантарът за тегло е един от най-ценните спътници в пътешествието към мечтаната форма, тъй като с негова помощ оценяваме как се движим спрямо финалната дестинация и кога е нужно да коригираме маршрута ..
30 март Катаракта: предотвратима ли е и как се лекува?
0 5966
Катаракта, по-позната като перде на окото, представлява помътняване на очната леща, което нарушава зрителната способност. Пациентите сравняват виждането при катаракта с опит за гледане през замръзнал ..
Показани са от 1 до 10 от 157 резултата (16 страници)