Навигация
Кошница

Полезно RSS Feed

23 септ. Как стресът руши здравето ти и какво да направиш, за да го спреш?
0 23
Стресът е онова познато усещане, че не можем да смогнем с изискванията на живота. Той може да бъде причинен от събитие или мисъл, които ни карат да се чувстваме фрустрирани, нервни или ядосани. В малк..
19 септ. Спи добре, за да бди имунитетът ти!
0 26
През последните десетилетия науката за съня отбеляза огромен напредък и разкри важното значение на добрия сън за практически всяка система в човешкото тяло. Имунитетът ни не прави изключение от тази з..
07 септ. Виж как витамин D ни прави по-устойчиви на вирусни инфекции
0 36
Витамин D е обект на засилващ се научен интерес поради участието му в редица аспекти на имунната функция и свойството му да поддържа общото ни здравословно състояние. Огромен обем от епидемиологични и..
29 авг. Съвети за справяне с детския запек
0 91
Запекът при бебетата и малките деца е най-разпространеният чревен проблем, който засяга до 30% от всички хора под 5-годишна възраст. Колкото по-голямо е детето, толкова по-голяма е и вероятността да с..
24 авг. Ползваш ли тези ефективни техники за борба с целулита?
0 1771
Огромна част от жените по целия свят имат целулит. И въпреки че това донякъде звучи успокояващо, много дами биха предпочели да се отърват от „портокаловата кожа“.  Появата и степента на видимост на це..
19 авг. Да захраним бебето с реалистични очаквания
0 99
Захранването на бебе предизвиква тревожност у много родители и пристъпването към това ново начинание обикновено поражда редица въпроси, за които често няма готови отговори.Как да започна? Кои храни ..
11 авг. Лечението на диабет без лекарства е възможно!
0 304
Диетата при диабет е основополагащ елемент от начина на живот с директно отражение върху хода на състоянието. Формулирана рационално и спазвана стриктно, тя крие потенциал за коренна промяна в прогноз..
29 юли Съвети за твоя хранителен режим по време на менопауза
0 376
Темата за диетата и отслабването при менопауза е изключително популярна, но интернет не изобилства от качествена информация по нея. С настоящата статия ще се опитаме донякъде да поправим това. Преди д..
27 юли Колко вода да пием за високи спортни постижения?
0 69
Лятото е труден сезон за голяма част активно спортуващите, тъй като ваканционните изкушения са повече и по-силни от всякога, а високите външни температури правят интензивните тренировки особено неприв..
29 юни Какви опасности крие лятото и как да ги избегнем
0 1125
За много от нас лятото таи обещания за слънце, ваканция, море, планини и дълги безгрижни дни. Но всички тези любими неща крият опасности за здравето, които могат да помрачат лятното ни настроение и ко..
Показани са от 1 до 10 от 169 резултата (17 страници)