Навигация
Кошница

Полезно RSS Feed

26 юли Нужни ли са ни по 8 чаши вода дневно?
0 17
Има едни правила, които просто си съществуват. Почти никой не знае как са се появили и на какво са базирани, но пък за сметка на това ги чуваме по-често, отколкото пускат „Деспасито“ по радиото. Подоб..
26 юли Кафето – приятел или враг на хидратацията?
0 19
Кафето е една от най-консумираните в глобален план напитки. Кофеинът – основната причина, поради която пием кафе, е най-употребяваното и злоупотребявано психоактивно вещество в света. По данни от Евро..
22 юли Хидратация или овлажняване: от какво се нуждае кожата ми?
0 31
Непрекъснато си напомняме, че организмът ни се нуждае от вътрешна хидратация, но даваме ли си сметка колко е важна хидратацията отвън? Хидратацията на кожата всъщност не е много по-различна от телесна..
14 юли Билки при менопауза: наука на природотерапията
0 81
Преди да отговорим на често задаваните въпроси относно ефективните билки при менопауза и „най-добрата добавка“ при менопауза, е редно да си поговорим накратко за въпросното състояние и конвенционалнит..
14 юли Топли вълни при менопауза: какво представляват и как да ги облекчим?
0 105
Топлите вълни са един от най-характерните симптоми на менопаузата. Жените, които ги изпитват, обикновено ги описват като чувство за горещина, което се появява внезапно и се разпростира нагоре по цялот..
14 юли Тайни и загадки на менопаузата
0 108
Менопаузата е период в живота на жената, който стартира след спиране на менструацията за повече от 12 последователни месеца. Обичайно честотата на месечните цикли започва да намалява в рамките на няко..
01 юли Червената боровинка: натурален подход при уроинфекции
0 111
Червената боровинка е може би най-популярното традиционно „лекарство“ за цистит и други уроинфекции с дългогодишна употреба по света и у нас. Инфекциите на пикочните пътища (ИПП) са най-често срещанот..
30 юни Болка в бъбреците: що е то и на какво може да се дължи?
0 4151
При болки в бъбреците повечето хора инстинктивно си задават въпроса „Какво да пия?“. Но истината е, че преди да стигнем до този въпрос, трябва да разгадаем няколко други, много по-важни загадки. В на..
29 юни Циститът е по-безобиден, когато знаеш повече за него!
0 195
Циститът е възпаление на бъбреците, което обичайно се причинява от бактериална инфекция. По-рядко може да възникне в резултат от реакция към някои лекарства, лъчетерапия или дразнители като неподходящ..
11 юни Научи разликите между гъбична и бактериална вагинална инфекция
0 1478
Най-честите инфекции на женската полова система са вагиналните, известни под названието „вагинити“. Причините за възникването им могат да са много и най-различни, но най-често срещаните причинители са..
Показани са от 1 до 10 от 108 резултата (11 страници)