УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА www.moeto-zdrave.com

І. Доставка

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерска фирма „Ин Тайм“ на посочения от Потребителя адрес, при регистрация на www.moeto-zdrave.com. Клиентът няма право да избере с коя фирма да му бъде доставена поръчката.

II. Срок на доставката 

Направената поръчка ще бъде доставена в срок от 48 часа до 71 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка. Доставката се извършва само в работни дни. Поръчки направени в събота или неделя се обработват понеделник, оттогава започва да тече и Срока на доставка. www.moeto-zdrave.com запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително потребителя, и да удължава сроковете с над 7 дни с предварителното одобрение от страна на потребителя.

III. Цени на доставката

www.moeto-zdrave.com ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“.

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.

При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.  Цената на доставка за продукт на/над стойност 25 лв. ( с ДДС ) е БЕЗПЛАТНА! Цената на доставка за продукт под 25 лв. (с ДДС) е 4.00 лв (с ДДС) за цялата страна.

Към този момент се извършват доставки само в България.

IV. Проблеми при доставяне на поръчката

1. В случай, че www.moeto-zdrave.com не може да изпълни поръчката на Потребителя поради липса на поръчаните стоки и/или услуга/и, се задължава да уведоми Потребителя и да възстанови платените от него суми в срок до 30 дни, от датата, на която www.moeto-zdrave.com е следвал да изпълни задължението си, съгласно чл. 59, ал. 1 от ЗЗП.

2. В случай, че възникнат проблеми с доставката (забавяне повече от потвърдената дата на изпращане или повторно изпращане на куриер) по вина на Продавача, разходите за доставката се поемат от www.moeto-zdrave.com.

3. В случай, че се наложи повторно изпращане на куриер по причини на Потребителя (Вие или упълномощеното от Потребителя лице сте отсъствали при първоначалното доставяне на поръчката или не сте били в състояние да я платите), разходите за доставката се поемат от Потребителя.