Навигация
Кошница

Apfelessig / Ябълков оцет

Продуктът съдържа висококачествен ябълков оцет на прах, който може да се използва като добавка към дневния хранителен режим.

В продължение на хиляди години продуктите с ябълков оцет са се използвали заради предполагаемите им лечебни свойства. Вярвало се е, че подобряват силата, че „пречистват“ тялото, че действат антибиотично. На тях се е разчитало и в качеството им на лек против скорбут.

Днес основната причина, поради която хората приемат ябълков оцет, е отслабването. Ранни проучвания с гризачи показват, че оцетната киселина може да предотврати натрупването на мазнини и да ускори метаболизма. Следват и проучвания с хора, като най-цитираното от тях е японски експеримент със 175 участници, консумирали напитка, съдържаща 0, 1 или 2 супени лъжици оцет дневно. След три месеца участниците, консумирали най-много оцет, отслабват в най-голяма степен и регистрират значимо понижение на триглицеридите. Друго проучване пък открива, че приемът на оцет допринася за по-пълно засищане след хранене.

 

Съставки (в 1 капсула):

Ябълков оцет на прах                                         450 мг

 

Препоръчителна дозировка: приемайте по 1 капсула ябълков оцет на прах 1-2 пъти дневно половин час преди хранене.

 

Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3-6 месеца. Хранителна добавка

 

Опаковка: 40 капсули


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


Производител: PG-Naturpharma GmbH, Am Gewerbering 4, 83533 Edling, Germany 

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.comСрок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 07.05.2024 г. или до изчерпване на количествата