ЦиКатридина спрей / Cicatridina spray

20.40лв.
Цена в Бонус точки: 291
Марка: Farma-Derma Italy
Модел: ЦиКатридина спрей при изгаряния, рани и охлузвания
Бонус точки: 21
Наличност: В наличност

Поръчай с един клик!

Работим с куриерска фирма ИнТайм, поради което Ви молим за директен адрес (личен или на месторабота).

ЦиКатридина спрей с хиалуронова киселина е решение за всички видове рани. Помага на момента!

ЦиКатридина спрей за всяка рана и за всеки един от семейството! Добавете ЦиКатридина спрей към вашата домашна аптечка!

  • помага веднага
  • лесен за нанасяне, без докосване
  • напълно заздравява и защитава кожата
  • предотвратява образуването на белези

 

Когато получим каквото и да е нараняване, тялото ни реагира с изпращане на хиалуронова киселина на мястото на получената увреда. Достатъчното количество и навреме изпратена Хиалуронова киселина гарантира бързото, здраво и естетично зарастване на всяка ранева повърхност. Много често външни фактори водят до замърсяване и инфектиране на раната. При хронични заболявания и стрес организмът не може да достави достатъчно количество хиалуронова киселина навреме. Това предизвиква редица усложнения, като бавно зарастване на раната с често инфектиране и отделяне на гнойна секреция, увеличаване на болката и възпалението, зарастване с груб и неестетичен цикатрикс и др. Затова е необходимо локално добавяне на хиалуронова киселина на мястото на нараняване. Така се гарантира, че раната ще заздравее навреме, здраво и естетично.


Какво е уникалното в действието на ЦиКатридина спрей?

Впръскан, спреят се разделя на два слоя – горният осигурява подсушаване на секрецията и кръвта от раната, а долният се разстила и образува филм върху раневата повърхност, така че процесът на бързо заздравяване да започне. ЦиКатридина спрей осигурява два ефекта едновременно – от една страна служи като средство за лечение на раната, а от друга осигурява образуване на естетичен цикатрикс, което обезсмисля допълнителното приложение на други продукти.

Какво е съдържанието на ЦиКатридина спрей?

ЦиКатридина спрей е специално разработена патентована формула, която съдържа:
Хиалуронова киселина - притежава уникалната способност да свързва водните молекули, активизира процеса на възстановяване, стимулира регенерацията на тъканите и ускорява зарастването на повърхностни и дълбоки рани, потиска процеса на възпаление.
Витамин Е - мощен антиоксидант, стимулира клетъчното обновяване, защитава и предпазва кожата от агресивните външни влияния и поддържа естествения ѝ баланс и нейната еластичност.
Етерично масло от Чаено дърво - има мощен антисептичен и противогъбичен ефект, като унищожава патогенните бактерии.
Бадемово масло - притежава противовъзпалително и обезболяващо действие, възстановява еластичността на тъканите и стимулира епителизацията на кожата и лигавицата.
Етерично масло от Лимон - има антисептично и противовъзпалително действие.

Кога да прилагаме ЦиКатридина спрей?

Битови травми:
разкъсни рани
порезни рани
охлузвания
изгаряния
мацерации между кожните гънки при изпотяване

Травми при деца:
разкъсни рани
порезни рани
охлузвания
изгаряния
памперс дерматит

         

 

ЦиКатридина спрей има чудесно въздействие и при подсичане (памперс дерматит) при малки дечица, като притежава отлична поносимост и осигурява дълготрайна защита.

Използвайте Цикатридина спрей за постигане на максимално естетичен белег при жени след раждане чрез цезарово сечение.
Бъдете сигурни, че децата ви ще обикнат този продукт – те се забавляват от звука на биещите се топчета във флакона, предназначени да направят субстанцията годна за използване и лечение.
 
Декубитални язви:
✿ Всички видове атрофични рани (постфлебитна язва, язва от стаза, диабетна язва, варикозна язва, др.);
Хирургични рани:
✿ първично и вторично обработени (вкл. отворени рани)
Абразии и лацерации.

ЦиКатридина спрей е задължителна част от вашата аптечка
 

ЦиКатридина Крем и ЦиКатридина спрей са №1 продукти за бързо и естетично заздравяване на раневи повърхности и изгаряния на Фарма Дерма – Италия.

 

Допълнително лечение при възстановителни процеси на повърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, изгаряния, хирургични рани, декубитални наранявания и язви)

Масло от сладък бадем, витамин Е ацетат, ксименинова киселина, етерично масло от Лимон, етерично масло от Чаено дърво, натриева сол на Хиалуроновата киселина, aлуминиево нишесте октенилсукцинат, хексаметилдисилоксанбутан, изобутан, пропан.

ЦиКатридина спрей се нанася 2 или 3 пъти за 24 ч., върху добре почистена ранева повърхност. Преди да нанесете спрея, разклатете енергично флакона, докато чуете звука на удрящите се в стените на флакона частици, служещи за превръщане на субстанцията в хомогенна, прахообразна консистенция. Разклащайте енергично 10-15 секунди. След това напръскайте върху раневата повърхност, като държите флакона изправен на разстояние 15-20 см.

Противопоказания: известна свръхчувствителност към компонентите.

МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ CE0373

 

 

 

Свързани продукти