Навигация
Кошница

FITOBALM BIMBI VAPOR / ФИТОБАЛМ БИМБИ ВЕЙПЪР балсамови масла за изпаряване

Fitobalm Bimbi Vapor / Фитобалм Бимби Вейпър е облекчаваща дишането формула с балсамови масла за изпаряване в стая. Продуктът е подходящ за новородени.

Разработен и произведен от Pharmalife Research, Италия, той представлява комбинация масла от бор, евкалипт, мента и сребриста ела.

Течността се добавя в съд с вода, оставен върху радиатора или се зарежда в дифузер или овлажнител. Естествените етерични масла, съдържащи се в нея, незабавно изпълват стаята със свеж и приятен балсамов аромат, който трае няколко часа и облекчава дишането.

Фитобалм Бимби Вейпър е с естествен и безопасен състав, което го прави подходящ за възрастни и деца от момента на раждането. Препоръчва се употребата му през зимата и/или във всички случаи с пребиваване в нездравословна среда и места с повишена концентрация на замърсители.

 

Начин на употреба: разтворете 5-6 капки от Фитобалм Бимби Вейпър в съд с вода, поставен на радиатора или заредете в дифузер или овлажнител. Можете да използвате и по-голямо количество, ако стаята е по-голяма.

Етеричните масла в продукта ще ароматизират въздуха в стаята в продължение на няколко часа и ще ви помогнат да дишате с удоволствие и лекота.

 

Опаковка: 30 мл

 

САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА.

ДА НЕ СЕ ПОГЛЪЩА.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Да се съхранява на хладно и сухо място.

 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com