Навигация
Кошница

FERRO C BIMBI / ФЕРО Ц БИМБИ желязо и витамини за деца

Ferro C Bimbi / Феро Ц Бимби е хранителна добавка с желязо и витамин С, която по естествен начин подпомага физическото развитие и укрепва детския организъм. За деца над 6 месеца.

Препаратът e отличен източник на минерали и витамини за подрастващия организъм. Той осигурява оптимална доза хранителни вещества, което го прави безценен помощник в отглеждането на Вашето дете.

Бимби Феро Ц съдържа специална селекция от растителни екстракти (лайка и ацерола), желязо, мед, цинк, витамини С и В12 – нутриенти от ключово значение за правилното развитие и работата на всички органи и системи в тялото.

Екстрактът от лайка подобрява поносимостта му от деликатния детски стомах.

 

Състав:

  • Цвят от лайка (Matricaria recutita), екстракт
  • Плод от ацерола (Malpighia glabra), екстракт
  • Витамин С
  • Железен глюконат
  • Цинков глюконат
  • Меден глюконат
  • Витамин В12

 

Други съставки: деминерализирана вода, фруктоза, концентриран ябълков сок, E202 (консервант - калиев сорбат), E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина)Нa 100 мл
На 2 супени лъжици (30 мл)
Желязо
45,4 мг
14  мг
Цинк
47,2  мг
15  мг
Витамин С
4  мг
1  мг
Витамин В12
200  мг
60  мг
Цинк
4  мкг
1  мкг
Сух екстракт от лайка
0,5 г
0,15 г
Сух екстракт от ацерола
0,2 г
0,06 гПрепоръчителна дозировка:

Давайте Бимби Феро Ц преди основните хранения – на обяд или вечеря. Разклатете добре преди употреба.

  • Деца от 6 месеца до 1 година: 10 мл дневно.
  • Деца от 1 до 3 години: 15 мл дневно.
  • Деца над 3 години: 30 мл дневно.

Продуктът може да се разрежда с вода или други напитки (чай, мляко, сок и т.н.).

 

Опаковка: 200 мл

 

Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Указания за употреба: Съхранявайте на хладно и сухо място, при температура под 25°С, далеч от светлина.Продуктът може да съдържа отлагания.

Вариации на цвета или вкуса се дължат на естеството на продукта и натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.

Не използвайте след изтичане на срока на годност.

 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com