Навигация
Кошница

FERROLIFE / ФЕРОЛАЙФ билкова добавка с желязо

Ferrolife / Феролайф е хранителна добавка, съдържаща желязо от пшеничен зародиш с висока бионаличност. Тя допринася за нормалната когнитивна функция, за транспорта на кислород в тялото, поддържа имунната функция и нормалното образуване на червени кръвни телца. Съдейства за защитата на клетките от оксидативен стрес и преноса на желязо в организма.


Състав (в дневна доза от 1 таблетка):

Сух екстракт от лайка200 мг
Сух екстракт от пшеничен зародиш200 мг
Витамин C72,5 мг
Сух екстракт от ацерола50 мг
Цинк15 мг
Желязо14 мг
Мед1,2 мг
Витамин B121 мкг


Съставки:

Лайка (Matricaria recrutita) сух екстракт, пшеничен зародиш (Triticum aestivum) сух екстракт, железен глюконат, цинк глюконат, целулоза, витамин C, ацерола (Malpighia glabra) сух екстракт, калциев фосфат, антислепващ агент: силициев диоксид, магнезиев стеарат, меден глюконат, витамин B12.

 

Указания за употреба:

Приемайте по една таблетка Феролайф / Ferrolife дневно, за предпочитане по време на хранене. Дневната доза може да бъде увеличена след изрична консултация с лекар.


Опаковка: 30 таблетки

 

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com