Навигация
Кошница

ANSIOVIT / АНСИОВИТ таблетки при тревожност

Ansiovit / Ансиовит таблетки при тревожност е хранителна добавка с висококачествени сухи екстракти от пасифлора, златен корен и байкалски шлемник. И трите съставки допринасят за намаляване на безпокойството и тревожността. Препаратът е показан при хора, подложени на хронично завишени нива на психичен и физически стрес.

 

Състав в препоръчителна доза за дневен прием в 2 таблетки:

Сух екстракт от пасифлора800 мг
Сух екстракт от златен корен500 мг
Сух екстракт от шлемник240 мг


Съставки: пасифлора (Passiflora incarnata) сух екстракт, златен корен (Rhodiola rosea) сух екстракт, целулоза, шлемник (Scutellaria baicalensis) сух екстракт, магнезиев стеарат, антислепващ агент: силициев диоксид.


Указания за употреба: приемайте по 2 таблетки Ансиовит дневно. Можете да увеличите дозата при необходимост и след изрична консултация с медицинско лице.


Опаковка: 30 таблетки 


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com