Навигация
Кошница

SONO BIMBI / СОНО БИМБИ детски капки при безсъние

Sono Bimbi / Соно Бимби e натурално седативно средство с растителни екстракти, което помага на детето да спи спокойно. Подходящо за новородени.

След поредната безсънна нощ започвате да се убеждавате, че изразът „да спиш като бебе“ е измислен от човек, който е нямал деца. Позволете на капките Соно Бимби да ви разубедят! Формулирани с екстракти от екологично отгледани пасифлора, маточина и липа, те са приятни на вкус и ще допринесат за спокойния и непробуден сън на вашето дете.

Пасифлората успокоява и ускорява процеса на заспиване. Лайката има естествен седативен ефект. Маточината подпомага релаксацията и осигурява пълноценна почивка.

 

Състав:

  • Цвят от пасифлора (Passiflora incarnata), екстракт
  • Цвят от липа (Tilia tomentosa et cordata), екстракт
  • Листа от маточина (Melissa officinalis), екстракт
  • Маточина (Melissa officinalis), етерично масло

 

Други съставки: деминерализирана вода, глицерол, Е202 (консервант - калиев сорбат), Е330 (киселинен регулатор - лимонена киселина).

Без алкохол. Без подсладители.

 


20 капки
15 капки
10 капки
5 капки
Сух екстракт от цвят на пасифлора
120 мг
90 мг60 мг
30 мг
Сух екстракт от липов цвят
60 мг45 мг30 мг15 мг
Сух екстракт от листа на маточина
30 мг
22 мг
15 мг8 мг


Препоръчителна дозировка:

  • Деца от 0 до 6 месеца: 5 капки дневно
  • Деца от 6 до 12 месеца: 10 капки дневно
  • Деца от 1 до 3 години: 15 капки дневно
  • Деца над 4 години: 20 капки дневно

За предпочитане давайте успокояващите капки Соно Бимби преди лягане или когато е необходимо. Продуктът може да се приема директно или разтворен във вода или други напитки (чай, мляко, сок и т.н.).

 

Опаковка: 30 мл

 

Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Указания за употреба: Съхранявайте на хладно и сухо място, при температура под 25°С, далеч от светлина.Продуктът може да съдържа отлагания. Разклатете добре преди употреба.

Вариации на цвета или вкуса се дължат на естеството на продукта и натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.

Не използвайте след изтичане на срока на годност.

 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com