Навигация
Кошница

RETAVITROL / РЕТАВИТРОЛ за нормално зрение и имунна функция

Retavitrol / Ретавитрол представлява специално разработена комбинирана формула. Съдържа висококачествени природни екстракти и цинк, който допринася за поддържане на нормално зрение и за нормалната функция на имунната система. 


Съставки (в 1 ампула):

Сух екстракт от полигонум куспидатум,

съдържащ 9,5 мг Ресвератрол 

10 мг
Колаген 450 мг
Лутеин10 мг
Натриева сол на хиалуронова киселина25 мг
Витамин С80 мг
Витамин Е5 мг
Цинк 10 мг

Инулин

50 мг
Селен55 мкг


Повече за съставките:

Ресвератролът в Ретавитрол е в такова количество (10 мг), за което е доказано, че стимулира имунната система, а не я супресира. Веществото оказва потискащ ефект върху оксидативния и възпалителен стрес, основната причина за компрометирана имунна система. Ресвератролът упражнява антивирусни ефекти срещу различни ДНК и РНК вируси. Суплементиране с ресвератрол съкращава времето на симпомите, свързани с вирусна инфекция като запушен нос, ринорея, кашлица и др. Проучване на Lin и колектив от 2017 г. открива, че ресвератролът ефективно блокира коронавируса-причинител на Близкоизточния респираторен синдром (MERS-CoV).

Цинкът (10 мг) и селенът (55 µг) имат антиоксидантни свойства и спомагат за възстановяване на лигавицата на носоглътката и намаляват способността на вирусите да се задържат към нея.

Витамин С (80 мг) играе важна роля в отговора на антителата спрямо инфекции, бактерии и вируси. Аскорбиновата киселина навлиза в инфектираните клетки, неутрализира протеина, произведен от вирусната ДНК и предотвратява развитието на нови вируси.


Препоръчителна дозировка: приемайте по 1 ампула Ретавитрол дневно преди закуска


Само за пиене. Разклати преди употреба.


За оптимален ефект се препоръчва прием от 3-6 месеца.


Опаковка: 10 ампули по 10 мл в кутия

 

Световен патент на дизайна на ампулата, осигуряващ:

  • възможност да се пие съдържанието директно
  • лесен за отваряне контейнер
  • нечуплив и рециклируем материал


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса. 


Производител: Plantapol S.L. · Pol. Ind. Malpica Alfindén, G 18 50171 - La Puebla de Alfindén, Zaragoza (Spain)

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com