Навигация
Кошница

GENESTIN FORTE / ГЕНЕСТИН ФОРТЕ при менопауза

Почти няма жена, която след определена възраст да не си задава въпроса "Какво да пия при менопауза?" Генестин Форте / Genestin Forte допринася за поддържане на доброто женско здраве след намаляването на количеството естрогени в тялото и спирането на месечния цикъл.


Активен състав в препоръчителна доза за дневен прием в 1 таблетка:

Сух екстракт от черен кохош200 mg
Сух екстракт от соя187,5 mg
Сух екстракт от червена детелина62,5 mg
Сух екстракт от полски хвощ50 mg
Сух екстракт от люцерна50 mg
Общо изофлавони80 mg


Пълен състав: соя (Glycine max) сух екстракт, черен кохош (Cimicifuga racemosa) сух екстракт, калциев фосфат, микрокристална целулоза, червена детелина (Trifolium pratense) сух екстракт, полски хвощ (Equisetum arvense) сух екстракт, люцерна (Medicago sativa) сух екстракт, антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.


Указания за употреба: приемайте по една таблетка Генестин форте дневно с чаша вода преди основното хранене.


Опаковка: 30 таблетки


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com