Лувалик / Luvalyc

18.50лв.
Цена в Бонус точки: 271
Марка: PG-Naturpharma Germany
Модел: Лувалик / Luvalyc
Бонус точки: 19
Наличност: В наличност

Лувалик - органичен, кристализиран Flora Glo Lutein + Lycopene

 

Лутеин: кристализиран органичен лутеин от цветовете на невен, произведен по патентована технология, осигуряваща максимална концентрация, абсорбция и бионаличност (NSF/ANSI Standard 173, section 8; одобрен от FDA/US Food and Drug Administration). Лутеинът и зеаксантинът намаляват нежеланото разпръскване на светлина, постъпваща в окото. Благодарение на това свойство, човек може да вижда предметите съвсем отчетливо и ясно.

Ликопен: Добавянето на ликопен към приема на лутеин увеличава антиоксидантната защита на очните тъкани с повече от 51%. Ликопенът е каротеноидът с най-силно изразени антиоксидантни свойства. Той намалява възпалителната реакция от UV лъчите чрез неутрализиране на вредните свободни радикали.

Лувалик представлява специално разработена комбинирана формула. Съдържа висококачествени природни екстракти, които съдействат за нормалнаta физиологична функция на зрителния анализатор.

Съставки в една капсула:

Лутеин (VG TabGrade FloraGLO®) 

10 mg

Ликопен 10% 

5 mg

Екстракт от арония на прах 

375 mg

Екстракт от боровинка на прах 

90 mg 

Екстракт от гроздови семки на прах (със съдържание на Полифенол - 4,8 mg) 

5 mg 

DL-алфа токоферил ацетат на прах (със съдържание на витамин Е (антиоксидант)  -3,9 mg)

15 mg

Помощни вещества: емулгатори - магнезиев стеарат

30 капсули в опаковка

 

Препоръчителна дневна доза: за възрастни по 1 капсула

Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3-6 месеца. 

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.