Карбоблок -66 / Carboblock -66

36.00лв.
Цена в Бонус точки: 514
Марка: Labomar Srl Italy
Модел: Карбоблок -66 / Carboblock -66
Бонус точки: 36
Наличност: В наличност

Време е за отслабване без гладуване
 

 • КарбоБлок-66 е натурален медицински продукт за ефективно и трайно отслабване
 • КарбоБлок-66  намалява количеството на усвоените въглехидрати (полизахариди) до 66%
 • КарбоБлок-66  спомага за потискане чувството на глад
 • С КарбоБлок-66 премахвате дискомфорта по време на диети
 • КарбоБлок-66 е подходящ за употреба от лица, страдащи от затлъстяване и наднормено тегло
 • КарбоБлок-66 помага за дълготрайно поддържане на желаните килограми и красивата фигура

 
КарбоБлок-66 оказва своето въздействие върху организма по напълно натурален начин без да променя неговите основни физиологични параметри.

Излишното количество въглехидрати, които организмът не може да преработи, се натрупват предимно в областта на талията и ханша. Клинични проучвания показват, че намаляването на приема на въглехидрати с до 2/3 (66%) намалява обема на талията с до 8 см в рамките на 1 месец, за постигане на желаното стегнато и оформено тяло.

С помощта на КарбоБлок-66 усвоявате по-малко калории при всяко хранене.
Красивата фигура за много от нас е свързана с постоянни диети и ограничаване на храните, които обичаме. Въглехидратите често са набеждавани за основен фактор, допринасящ за напълняването. Затова при повечето хранителни режими приемът на въглехидрати е силно ограничен или напълно премахнат. Това се отразява неблагоприятно, както върху здравословното състояние, така и върху жизнения тонус на организма.
КарбоБлок-66 е клинично тестван безвреден медицински продукт на натурална основа, с чийто прием пълното елиминиране или значителното ограничаване на въглехидратите (полизахаридите) от дневния хранителен режим не са необходими.


Как действа КарбоБлок-66?

КарбоБлок-66 съдържа специално разработен, клинично тестван натурален гликопротеинов комплекс, който притежава максимална ефективност в инхибирането на ензима алфа амилаза. Ензим, който играе основна роля в абсорбцията на въглехидратите (полизахаридите). Като краен резултат до 66% от приетите въглехидрати (полизахариди) се отделят от организма неусвоени.
 
Как КарбоБлок-66 спомага за потискане на чувството на глад?

Повишаването на нивата на кръвната захар след консумацията на храна, водят до повишено отделяне на инсулин. Употребата на КарбоБлок-66 намалява повишаването на кръвната захар след хранене, в резултат на което се намалява и количеството на отделения инсулин. По-високите стойности на инсулин водят до засилване чувството на глад и бързо повторно огладняване.
При лица с нарушен глюкозен толеранс или диагностициран диабет е необходимо проследяване и контрол на нивата на кръвната захар след започване на прием на КарбоБлок-66.

Въглехидратите са основен енергиен източник и тяхното оптимално присъствие в хранителния режим е необходимо условие за балансирано и здравословно хранене. Здравословният и балансиран хранителен режим (диета) трябва да включва всички хранителни групи. Известни са 5 основни групи храни (въглехидрати, плодове, зеленчуци, протеини, млечни продукти, храни богати на мазнини и захар).
 
Главната роля на въглехидратите е да осигуряват енергия за основните жизнени процеси в организма.


Кои храни са най-богати на въглехидрати (полизахариди):

 • картофи
 • ориз
 • хляб
 • спагети
 • пасти и макаронени изделия
 • пица и други тестени продукти
 • царевични продукти

 
Как да постигнем здравословен прием на въглехидрати?

 • Намалете или прекратете приема на захар и мед.
 • Избягвайте приема на бисквити, сладки, шоколад и др. (те могат да бъдат консумирани от време на време, но в ограничени количества).
 • Изберете плодове за здравословна закуска (2 до 3 порции плодове на ден са достатъчни).
 • Може да консумирате млечен продукт за закуска или десерт (кисело мляко или чаша прясно мляко).
 • Избягвайте напитки с високо съдържание на захар (безалкохолни напитки, плодови сокове, подсладени млечни напитки, енергийни напитки и др.). От време на време може да употребявате нискокалорийна безалкохолна напитка, но се старайте в по-голямата част от времето да пиете вода, кафе или чай.
 • Не пропускайте хранене. Нашето тяло се нуждае от редовен прием на енергия. Прекалено дългото изчакване между храненията води до понижаване на нивата на кръвната захар, което създава глад за захар.
 • Използвайте източници на нерафинирани въглехидрати, като пълнозърнест хляб, мюсли, кафяв ориз, пълнозърнести бисквити и др.
 • Навикът да се консумират сладки храни е навик, който може да бъде преодолян. Необходимо е да спрете употребата на сладки, шоколад и богати на захар безалкохолни напитки за две седмици и ще видите, че апетитът ви за такива храни ще намалее.
 • Дозирайте количеството на хляб, картофи, паста и ориз според Вашите ежедневни калорийни потребности.

 
Много по-лесно може да изгорите нежеланите килограми, ако съвместно с Карбо Блок-66 и балансирания хранителен режим извършвате и поне 30 минути физическа активност на ден.

 

 

Няколко полезни съвета:

 • Ходете на плуване или се запишете на курс по танци
 • Разхождайте се докато говорите по телефона
 • Изкачвайте стълби, вместо да използвате асансьор
 • Паркирайте в най-отдалеченото място на паркинга
 • Стойте на пръсти при възможност (за добра форма на краката)
 • Разхождайте се повече време 

 

Кои са грешките при тренировка, които пречат на свалянето на килограми.

Как да преборим подуването на корема.

 

КАРБОБЛОК -66 / продукт за намаляване на приема на въглехидрати
 
Намалява усвояването на хранителните въглехидрати, като съкращава приема на калории при хранене.
Медицински продукт за лечение на наднормено тегло и затлъстяване.

 

Медицински продукт, който значително намалява (до 66 %) храносмилането и усвояването на комплексните въглехидрати, като тези, съдържащи се например в хляба, макаронените изделия и картофите, като намалява приема на калории при хранене и ефективно допринася за намаляване на телесното тегло при пациенти с наднормено тегло или затлъстяване.
Освен това намаленото усвояване на въглехидрати понижава нивата на кръвната захар в плазмата, което води до по-малко отделяне на инсулин, като по този начин се спомага за намаляване на гликемичните пикове, а оттам и на чувството на глад.

Състав:
Гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди. Калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид.
Не съдържа глутен.

Опаковка 45 таблетки
 

Дозировка и указания за употреба:
За редуциране на телесното тегло: Приемайте 2-3 таблетки (3 таблетки при прием на храна, богата на въглехидрати) с голяма чаша вода преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.
За поддържане на телесното тегло: Приемайте 1-2 таблетки с чаша вода преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.
 

Продължителност на лечението: Приемайте таблетките за период от най-малко 2 месеца, като правите пауза от 3-5 дни след всеки месец лечение.
 

Предупреждения: Продуктът контролира гликемичните пикове, затова при употреба от лица, страдащи от диабет, които са на фармакологично лечение, се препоръчва консултация с лекар, за да се прецени необходимостта от евентуална промяна на дозите на лекарствата / Преди да използвате продукта в комбинация с медикаменти с хипогликемичен ефект, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт / Да не се приема от лица с тегло под нормата / Не се препоръчва за деца под 12 години / Не приемайте по време на бременност или кърмене / Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките / Не приемайте, ако сте свръхчувствителни към фасул или неговите производни / Не използвайте продукта след срока на годност, отбелязан върху опаковката / Да се пази от деца / Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура на сухо и защитено от светлина място / Не използвайте, в случай че опаковката е нарушена.