Навигация
Кошница

IMUNO BIMBI / ИМУНО БИМБИ за детски имунитет

Imuno Bimbi / Имуно Бимби  е имуностимулатор за деца с витамини, минерали и билкови екстракти. За малчугани над 6 месеца.

Той е натурално профилактично средство, разработено с единствена цел – да помогне на детето ви да поддържа нормална имунна функция и устойчивост на патогени и всякакви физически и психичeски предизвикателства.

Продуктът съдържа екстракт от корен на астрагал, който помага за естественото укрепване на защитните механизми. Към него е добавен извлек от сибирски жен-шен, традиционно използван като имуностимулиращо средство. Не на последно място формулата се допълва от шипков екстракт - един от най-потентните натурални източници на витамин С.

Приятният вкус на Имуно Бимби се възприема отлично дори от най-капризните малчугани. 

 

Състав:

  • Корен от астрагал (Astragalus membranaceus), сух екстракт
  • Шипка (Rosa canina) , сух екстракт
  • Корен от сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus) , сух екстракт
  • Витамин В6 хидрохлорид
  • Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат)
  • Цинк (цинков глюконат)
  • Мед (меден глюконат)

 

Други съставки: деминерализирана вода, фруктоза, концентриран ябълков сок (Malus domestica); E202 (консервант - калиев сорбат); модифицирано нишесте, малтодекстрин; E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина).

Без глутен. Без оцветители.

 

  На 100 млНа 2 супени лъжици (30 мл)
Сух екстракт от астрагал                                                             0,90 г0,27 г 
Сух екстракт от шипка 0,72 г0,22 г 
Сух екстракт от корен от сибирски женшен 0,03 г0,01 г 

Витамин E  (DL-алфа-токоферил ацетат)

 

25 мг алфа-ТЕ7,50 мг алфа-ТЕ

Цинк

 25 мг 7,50 мг 

Витамин B6 хидрохлорид

 3,25 мг 1,05 мг 

Мед

 2,51 мг 0,75 мг 

 

Препоръчителна дозировка:

  • Деца от 6 месеца до 4 години: 15 мл дневно
  • Деца над 4 години: 2 пъти по 15 мл дневно

Препоръчваме Имуно Бимби да се приема преди хранене. Можете да го давате директно или разтворен във вода или други напитки (чай, мляко, сок и т.н.). Разклатете добре преди употреба.

 

Опаковка: 200 мл

 


Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Указания за употреба: Съхранявайте на хладно и сухо място, при температура под 25°С, далеч от светлина. Продуктът може да съдържа отлагания. Разклатете добре преди употреба.

Вариации на цвета или вкуса се дължат на естеството на продукта и натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.

Не използвайте след изтичане на срока на трайност.

 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com