Навигация
Кошница

ДИХ МАКС 1000 при разширени вени

Дих Макс 1000 е лекарство за симптоматично лечение на венозна недостатъчност на долните крайници и остри хемороидални кризи. Активната му съставка диосмин подобрява еластичността и тонуса на венозните стени и поддържа доброто състояние на вените. Само в една таблетка дневно получавате ефективността на 1000 мг микронизиран диосмин, а една опаковка е достатъчна за цял месец лечение.


ДИХ МАКС 1000 E СРЕД ПЪРВИТЕ ЛЕКАРСТВА ПРОТИВ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ В БЪЛГАРИЯ С 1000 МГ МИКРОНИЗИРАН ДИОСМИН В ЕДНА ТАБЛЕТКА!


Използвайте Дих Макс при:

 • разширени вени
 • болки в краката
 • мускулни схващания
 • отоци
 • тежест в краката
 • хемороиди

 

Състав (в 1 таблетка):


Диосмин (diosmin)
1000 мг


Диосминът е биофлавоноид, намиращ се в кората на цитрусовите плодове. Той принадлежи към групата на т.нар. флеботонични вещества. Установено е, че диосминът:

 • повишава тонуса на венозната стена
 • намалява отока
 • повишава устойчивостта на капилярите
 • повишава лимфния дренаж
 • намалява вискозитета на кръвта
 • има противовъзпалително действие

Това са 6 ефекта само в 1 таблетка. За да настъпят те по-бързо и ефикасно, формулата на Дих Макс е микронизирана.

 

Помощни вещества: микрокристална целулоза, повидон К30, натриев нишестен гликолат (Тип А), магнезиев стеарат и филмово покритие: поливинил алкохол частично хидролизиран, макрогол 3350, макрогол 4000, талк, червен железен оксид (Е 172), жълт железен оксид (Е 172), титаниев диоксид (Е 171).

 

Препоръчителна дозировка:

 • За симптоматично лечение на венозна недостатъчност на краката (болки в краката и усещане за „тежки“ крака): приемайте по 1 таблетка Dih Max 1000 по време на хранене.
 • Самопри остри хемороидални кризи: препоръчват се по-големи дози, ако симптомите се усилват – 1 таблетка три пъти на ден през първите четири дни, и за следващите три дни по 1 таблетка два пъти на ден – сутрин и вечер.

 

Таблетките могат да бъдат приемани директно по време на хранене с чаша вода или разтворени в половин чаша вода. Обичайната дозировка е различна в зависимост от терапевтичните показания.


Успоредно с употребата на DIH MAX 1000 можете да използвате новия DIH Lipogel. ДИХ Липогел е иновативен препарат за локална употреба, който допринася за подобряване на усещането за лекота и комфорт в краката. Двата продукта действат синергично, осигурявайки по-бърз и дълготраен ефект.


Опаковка: 30 таблетки

 

Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в листовката или както ви е казал вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте своя лекар или фармацевт. Перорално приложение. Ако по време на лечението не се чувствате по-добре или състоянието ви се влоши, консултирайте се с лекар. Не приемайте Дих Макс / Dih Max 1000 ако сте алергични към диосмин или към някоя от останалите съставки на това лекарство.

 

Предупреждения и предпазни мерки: Ако симптомите на остра хемороидална криза не намалеят или се усилят по време на лечението, консултирайте се с лекар. В случаи на остра хемороидална криза, препоръчва се симптоматично лечение с продължителност до няколко дни. Говорете с вашия лекар или фармацевт, преди да пристъпите към лечение с Дих Макс / Dih Max 1000.

Моля, прочетете внимателно листовката.

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

 

Производител: Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej HASCO-LEK S.A. ul. Żmigrodzka 242 E, Wrocław, 51-131 Poland

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com

 


 

 

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 21.08.2024 г. или до изчерпване на количествата