Навигация
Кошница

GINKO FARMA / ГИНКО ФАРМА гинко билоба за мозъчно здраве

Ginko Farma / Гинко Фарма  – Гинко Билоба 100 съдържа стандартизиран сух екстракт от гинко билоба, селен и витамин В6. Преди да достигне до вас, добавката преминава през 5 процеса за контрол на качеството в завода на Натурфарма в Едлинг, Германия. За нея директор „Производство“ на компанията Герда Мюлер споделя:

“Ние използваме само сертифицирани природни съставки. Контролираме и следим производството заедно с немските държавни органи. Работим по водещи световни системи за управление на качеството. Всичко това води до производството на напълно сигурен и действащ продукт.”

Днес гинко билоба е най-използваната билка за мозъчно здраве в света, за чието положително действие при възрастни хора се трупат все повече научни доказателства. Формулата на Гинко Фарма е създадена преди повече от 20 години от д-р Херман Егбринхов, който търси най-доброто природно лечение за световъртежа и шума в ушите, от които страда възрастната му майка. Оттогава-насам Гинко Фарма е една от водещите хранителни добавки с гинко билоба с постоянно високо качество.

Тайната ѝ се крие във високото съдържание на флавонгликозиди и терпенлактони. За да бъде постигнат оптимален ефект, стандартизираният екстракт от гинко билоба трябва да съдържа най-малко 24% флавонгликозиди и поне 6% терпенлактони. В Гинко Фарма тези вещества са значително повече. Комбинацията от тези две съставки увеличава притока на кръв в малките кръвоносни съдове, като по този начин значително се подобрява периферното кръвообращение и мозъчното оросяване. Селенът във формулата допринася за поддържане на нормална функция на имунната система, сперматогенезата, състоянието на кожата и защита на клетките от оксидативен стрес.

 

Състав (в 1 капсула):

Гинко билоба (ginkgo biloba extract)

стандартизиран сух екстракт със съдържание на гинкофлавонгликозиди >24% и терпенлактони >6%

100 мг

Натриев селенит на калциев карбонат

(със съдържание на Селен - 100 μg)

21,86 мг

Пиридоксин хидрохлорид

(със съдържание на Витамин В6 - 0,2 mg)

0,31 мг

Помощни вeщества: магнезиев стеарат (емулгатор), лактоза

 

Препоръчителна дозировка: приемайте по 1 капсула Гинко Фарма – Гинко Билоба 100 дневно 

 

Препоръчителен терапевтичен курс: 3 - 6 месеца. Хранителна добавка за възрастни. 

 

Опаковка: 50 капсули

 

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


Производител: PG-Naturpharma GmbH, Am Gewerbering 4, 83533 Edling, Germany 

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com