Гинексид Интимна Пяна / Ginexid Intimate Foam

16.50лв.
Цена в Бонус точки: 235
Марка: Farma-Derma Italy
Модел: Гинексид интимна пяна
Бонус точки: 17
Наличност: В наличност

Поръчай с един клик!

Работим с куриерска фирма ИнТайм, поради което Ви молим за директен адрес (личен или на месторабота).

ГИНЕКСИД ИНТИМНА ПЯНА – СВЕЖЕСТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!

Гинексид / Ginexid интимна пяна е гинекологичен продукт, разработен за нуждите на модерната и динамична жена във всяка възраст. Подходяща е за ежедневна и продължителна употреба и е особено полезна при повишен риск от възпаление.

Гинексид / Ginexid интимна пяна е с 4,5 pH и е предназначена за ежедневна интимна хигиена. Благодарение на своята формула, тя има нежно почистващо действие и е подходяща за продължителна употреба. Полезна е във всички случаи на повишен риск от възпаление:

 • Басейни, гимнастически салони, плажове, носене на изкуствени или тесни дрехи, употребата на тампони и превръзки, полов акт;
 • В определени периоди от живота на жената: бременност, след раждане, менструален цикъл;
 • При пред и следоперативна профилактика при гинекологични операции.

 

Предимства:

 • Иновативна обемна и плътна текстура за лесна употреба
 • Ментолов аромат
 • Моментално охлаждане и освежаване
 • Достатъчна за над 90 измивания – минимум 3 месеца качествена грижа за вашата ежедневна интимна хигиена.
 • pH 4,5, което запазва микрофлората и естествената киселинност
 • Дерматологично тествана
 • Без оцветители, консерванти и повърхностно активни вещества
 • Подходяща за жени във всяка възраст

 

Нов стандарт в грижата за интимното здраве на жената

Гинексид / Ginexid интимна пяна се предлага под формата на спрей от най-ново поколение, съдържащ специално разработена плътна пяна за максимален и бърз измиващ ефект.

Иновативната обемна и плътна форма осигурява изключително лесна употреба, водеща до моментално охлаждане и освежаване. Позволява използване без допир до кожата, което елиминира всякакъв риск от замърсяване и компрометиране на ефекта. Флаконът позволява лесно дозиране и съхранение без промяна в качеството на продукта. Подходяща при деликатна и чувствителна кожа и лигавица.

Формулата се базира на специално подбрани активни природни екстракти плюс хлорхексидин и ундециленова киселина, които заедно осигуряват силно и дълготрайно действие.

 

Състав:

Вода, динатриев лаурет сулфосукцинат, бутан, амониев лаурил сулфат, воден извлек от лайка, воден извлек от хамамелис, пропан, изобутан, млечна киселина, натриев карбоксиметил кокополипропиламин, пропилов амид на ундециленовата киселина и бетаин, пег-12 диметикон, натриев хлорид, парфюм, ментол, поликуатерниум-44, хлорхексидин диглюконат, маслен екстракт от листата на чаено дърво, лимонен.

 

Инструкции за употреба:

Разклатете добре преди употреба и задръжте флакона в изправено положение, докато пръскате. Почистете външната генитална лигавица и отмийте с вода.

Продуктът е подходящ за ежедневна и продължителна употреба.

 

Опаковка: 150 мл

 

Гинексид / Ginexid пяна е произведена от водеща в грижата за женското здраве италианска компания Farma Derma при спазени европейски и световни норми на производство. Целта на компанията е създаването на иновативни продукти за здравето и доброто самочувствие на жените. Компанията фокусира своите изследвания и стратегии за развитие върху съединения с натурален произход, а не върху синтетични молекули.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ

 

  

Валидност на промоцията: до 30.11.2019 или до изчерпване на количествата