Навигация
Кошница

VIROUT / ВИРАУТ таблетки за имунната система

Вираут таблетки са иноватива комбинация, разработена да подкрепи имунната ти система в борбата с вирусите. В тях са съчетани два източника на ехинацея, куркума с патентована система за усвояване на куркумина и фолиева киселина, които допринасят за нормалната имунна функция. Virout съдържа и биотин, помагащ за поддържане състоянието на лигавиците - тъканите, които първи попадат под атаките на вирусите и служат като първа линия на защита срещу вирусни инфекции. 

 


Състав (в 1 таблетка):

Ехинацея 0.6%200 мг
Куркума*80 мг
Ехинацея 4%80 мг
Фолиева киселина200 мкг
D - биотин50 мкг

Други съставки: емулгатори: целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, натриев алгинат , магнезиеви соли на мастни киселини, *N-ацетилцистеин стабилизатор: Омрежена натриева карбоксиметилцелулоза, глазиращ агент: шеллак, овлажнител: глицерол, антислепващ агент: силициев диоксид, антипенител: *полиоксиетилен сорбитан моноолеат, *хитозан (от ракообразни).


Вираут – вирусите в нокаут!

Актуални обзори на данните от над 10 проучвания показват, че приемът на ехинацея намалява риска от вирусна настинка с 58% и скъсява продължителността на боледуване с 1,4 дни. (Coleman et al., 2007). Редица други проучвания демонстрират, че профилактичното вземане на продукти с ехинацея не просто защитава от вирусни инфекции и намалява тяхната продължителност, но също така може да ви помогне да преболедувате със значително по-леки симптоми (Melchart et al., 1998; Turner et al., 2000; David & Cunningham, 2019).

Куркуминът е натурален полифенол, присъщ за корена от куркума. Той е с отлично проучени противовъзпалителни, антиоксидантни и антиинфекциозни свойства (Hatcher et al., 2008). Последните академични публикации разкриват, че той разполага с изключително потентни антибактериални и антивирусни свойства. Научно потвърдена е способността му да неутрализира широк спектър от вируси, причиняващи респираторни инфекции, в това число инфлуенца А вирус, респираторен синцитиален вирус, норовируси, арбовируси, папиломавирус, херпесвирус, хепатитни вируси и др. (Praditya et al., 2019). Enterosoma-l® е патентована система, вложена във Virout, за да додпомогне по-ефективно усвояване на куркумина. 

Фолиевата киселина допринася за поддържането на нормалната имунна функция, а биотинът спомага за поддържане състоянието на лигавиците - тъканите, които първи попадат под атаките на вирусите и са нашата своеобразна фронтова линия на защита срещу вирусни инфекции. 


Препоръчителна доза за възрастни: приемайте по 1-2 таблетки Вираут на ден, за предпочитане след закуска.


Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3-6 месеца. 


Опаковка: 20 таблетки


Да не се използва от деца под 3 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


Производител: Labomar S.r.l. , Via N. Sauro, 35/l, 31036 Istrana (TV), Italy

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com