Навигация
Кошница

VISIONGUARD / ВИЖЪНГАРД грижа за очното здраве

Visionguard / Вижънгард представлява специално разработена комбинирана формула от биоактивни молекули и хранителни вещества. Тя е базирана на висококачествени природни екстракти и бета каротин – един от основните прекурсори на витамин А, който съдейства за поддържането на нормално зрение. Лутеинът също принадлежи към групата на каротеноидите и е установено, че той се биоакумулира в очите, където може да допринесе за намаляване на оксидативния стрес.

 

Състав (в 1 капсула):

лутеин

10 мг

екстракт от арония375 мг
екстракт от боровинка90 мг
екстракт от семките на грозде5 мг
D, L - алфа токоферил ацетат (витамин Е)15 мг
бета каротин5 мг

Помощни вещества: магнезиев стеарат (емулгатор)

 

Препоръчителна дозировка: приемайте по 1 капсула Вижънгард / Visionguard дневно по време на или след хранене.

 

Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3-6 месеца. Хранителна добавка за възрастни.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.


Производител: PG-Naturpharma GmbH, Am Gewerbering 4, 83533 Edling, Germany 

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com