Навигация
Кошница

BRONCHO BIMBI / БРОНХО БИМБИ детски сироп за кашлица

Broncho Bimbi / Бронхо Бимби е детски сироп за кашлица с меко облекчаващо действие. Съдържа букет растителни екстракти, които успокояват дишането и улесняват отхрачването.

Показан за облекчаване симптомите на простуда и грип, продуктът е формулиран с подбрани естествени екстракти и масла с взаимнодопълващ се ефект – живовляк, мащерка, гринделия, хелихризум, борови иглички и др. 

Употребата му спомага за релаксиране на горните дихателни пътища, улеснява отхрачването и намалява секрета, облекчава дишането. Формулата му е богата на съставки с антибактериално действие, а портокаловият сок прави вкуса му предпочитан и от най-подозрителните малчугани.

Бронхо Бимби е утвърден във времето натурален италиански продукт, препоръчван от много родители. Подходящ за деца над 6 месеца. 

 

Състав:

  • Цъфтящи връхчета от гринделия (Grindelia robusta), екстракт
  • Цвят от хелихризум (Helichrysum italicum), екстракт
  • Листа от живовляк (Plantago major), екстракт
  • Борови иглички (Pinus sylvestris), етерично масло
  • Листа от евкалипт (Eucalyptus globulus), етерично масло
  • Цвят от мащерка (Thymus vulgaris), етерично масло
  • Концентиран портокалов сироп


Други съставки: Деминерализирана вода, фруктоза, E202 (консервант - калиев сорбат), E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина

 

Хранителна информация:

  

На 100 ml

На 2 супени лъжици (30 ml)

Билков екстракт от гринделия

 7,5 г2,25 г

Билков екстракт от хелихризум

 5 г1,5 г

Билков екстракт от листа от живовляк

 15 г1,5 г

 

Препоръчителна дозировка: препоръчително е да давате Бронхо Бимби преди основните хранения - закуска и/или обяд и/или вечеря. Разклатете добре преди употреба.

  • Деца от 6 месеца до 1 година: по 15 мл дневно
  • Деца над 1 година: 2 до 3 пъти по 15 мл дневно


Продуктът може да се разрежда с вода или други напитки (чай, мляко, лайка, сок и т.н.).

 

Опаковка: 200 мл

 

Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Указания за употреба: Съхранявайте на хладно и сухо място, при температура под 25°С, далеч от светлина.Продуктът може да съдържа отлагания.

Вариации на цвета или вкуса се дължат на естеството на продукта и натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.

Не използвайте след изтичане на срока на трайност.


 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com