Навигация
Кошница

БИОСТАТИН ФОРТЕ за нормални нива на холестерол

БИОСТАТИН ФОРТЕ е комбинирана формула с екстракт от артишок, титриран при 2.5% в Cynarin, ферментирал червен ориз (Monascus purpureus), титриран при 1.5% в Monacolin К и Цитрофлавоноиди. Монаколин К от ферментирал червен ориз допринася за поддържането на нормалните нива на холестерола в кръвта.

Сухите екстракти, съдържащи се в Биостатин форте са високо пречистени и биологично контролирани. Не съдържат GMO и глутен.

Благоприятният ефект върху поддържането на нормални нива на холестерола се получава при дневен прием на 10 мг Монаколин К, добит от ферментирал червен ориз.


Състав: сух екстракт от червен ориз (Oryza sativa, Monascus purpureus, малтодекстрин), титриран при 1.5% в Монаколин К, пълнител: микрокристална целулоза; листа от артишок (Cynara scolymus, малтодекстрин) сух екстракт, титриран при 2.5% в Cynarin, цитрофлавоноиди, титрирани при 60% в Espéridine, пълнител: калциев фосфат; антислепващи: магнезиев стеарат и силициев диоксид.


Препоръчителнен прием: да се приема 1 таблетка преди обяд и 1 преди вечеря с много вода


Препоръчителен терапевтичен курс: 3 - 6 месеца.


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса. 


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com