Навигация
Кошница

БИОСТАТИН ФОРТЕ за нормални нива на холестерол

Биостатин Форте вече е с нова обогатена формула на базата на растителни екстракти от сминдух, артишок и берберис, ферментирал червен ориз на прах и биофлавоноиди, която спомага за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта, както и за нормална функция на сърдечно-съдовата система.

Сухите екстракти, съдържащи се в Биостатин форте, са високо пречистени и биологично контролирани. Не съдържат GMO, лактоза и глутен.


Състав (в дневна доза от 2 таблетки)

  • Хесперидин: 240 мг
  • Сух екстракт от листа на артишок: 200 мг, от който 5 мг цинарин
  • Сух екстракт от семена от сминдух: 200 мг
  • Сух екстракт от кората на клоните на куркуминово дърво: 102,04 мг
  • Ферментирал червен ориз: 72,5 мг, от който 2,9 мг общо монаколини


Препоръчителен прием: да се приема 1 таблетка преди обяд и 1 преди вечеря с много вода


Препоръчителен терапевтичен курс: 3 - 6 месеца.


Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на места, недостъпни за деца под 3 г. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на светлина и топлина. Не приемайте 3 мг или повече от общите монаколини на ден.

Продуктът не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени, от деца под 18 години и от възрастни над 70 години. При здравословни проблеми се консултирайте с лекар преди да започнете да приемате Биостатин Форте. Не приемайте продукта, ако вече сте подложени на лечение с лекарства за понижаване на холестерола или продукти, съдържащи ферментирал червен ориз.

 

ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com