Навигация
Кошница

APETITO BIMBI / АПЕТИТО БИМБИ за злояди деца

Apetito Bimbi / Апетито Бимби е концентрат, който стимулира апетита и е богат на ценни вещества. Съдържа цветен прашец и фитоекстракти, които нормализират храненето и подпомагат храносмилането. Подходящ за деца над 6 месеца.

Опитайте Апетито Бимби, ако у дома си имате малко съкровище с голямо нежелание за ядене. Продуктът съдържа богати на хранителни вещества гранулки от цветен прашец и екстракт от пшеничен зародиш.

Битерите, извлечени от корена на жълта тинтява, и екстрактът от червен кантарион съдействат за поддържането на здравословен апетит и добро храносмилане. Екстрактът от сминдух също подобрява желанието за хранене и оптимизира киселинната среда в стомаха. Добавеният сироп от ябълка допълнително обостря апетита и превръща приема на Апетито в истинско удоволствие.

Апетито Бимби е изпитано във времето натурално средство, използвано в много италиански семейства за подобряване на хранителното поведение на децата.

 

Състав:

  На 100 млНа 3 супени лъжици (45 мл)

Цветен прашец, екстракт

 2 г0,9 г

Пшеничен зародиш (Triticum aestivum), екстракт

 2 г0,9 г

Корен от жълта тинтява, екстракт

 1,5 г0,67 г

Червен кантарион (Centaurium erythraea), екстракт

 1,5 г0,67 г

Семена на сминдух (Trigonella foenum-graecum), екстракт

 0,5 г0,22 г

Други съставки: деминерализирана вода, фруктоза, концентриран ябълков сироп, E202 (консервант - калиев сорбат), E330 (киселинен регулатор - лимонена киселина).

 

Препоръчителна дозировка:

  • Деца от 6 месеца до 1 година: Давайте по 15 мл до 30 мл Апетито Бимби дневно.
  • Деца от 1 до 3 години: 2 пъти по 15 мл дневно.
  • Деца над 3 години: 3 пъти по 15 мл дневно.


Разклатете добре преди употреба! Продуктът може да се разрежда с вода или други напитки (чай, мляко, лайка, сок и т.н.).

 

Опаковка: 200 мл

 

Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца на възраст под 3 години място. Препоръчва се консултация с лекар относно употребата на продукта. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Указания за употреба: Съхранявайте на хладно и сухо място, при температура под 25°С, далеч от светлина.Продуктът може да съдържа отлагания. 

Вариации на цвета или вкуса се дължат на естеството на продукта и натуралния производствен процес. Качеството и ефективността на продукта остават непроменени.

Не използвайте след изтичане на срока на трайност.


 

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

 

 

Продукта е одобрен от Министерството на общественото здраве на Италия.

 

Здрави децa - Уверени родители

Бимби серията на “Фармалайф – Наука и Природа” Италия е всеобхватна линия от натурални лечебни средства, която ви помага да подкрепяте развитието на децата и да облекчавате техните най-често срещани здравословни проблеми.


ПроизводителPharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy  

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД,гр.София, ул.Янко Софийски 21,тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com