Новини

Как да преборим подуването на корема?

Дата: 23 Фев 2015

 

Отслабването отнема време и изиска отдаденост, но с няколко малки трика може да се почувствате по-леки само за ден. Прочете нашите съвети долу и се почувствайте по-малко подути и леки, с по-плосък корем още днес!

 

Сутрин: Изпийте една чаша с топла вода и лимон!

Сутрешната чаша с лимон събужда храносмилателната система и помага всичко в организма да се задвижи. Ако не харесвате вкусът на топла вода с лимон, може да замените със зелен чай с лимон.

 

През целия ден: Намалете темпото!

Твърде бързото хранене може да доведе до навлизането на много въздух в организма, затова дъвчете бавно, за да сведете до минимум подуването, причинено от навлизането на прекалено много въздух в тялото ви.

 

През целия ден: Не дъвчете дъвка!

Спрете да дъвчете дъвки, за да избегнете чувството на подуване. Дъвченето на дъвки също води до навлизане на повече въздух в корема, а и освен това повечето от тях съдържат захар и алкохол, които също увеличават чувството за подуване.

 

През целия ден: Пийте повече вода!

Водата помага да изведете токсините и излишната сол (която също може да бъде виновна за подуването) от организма, така че си напомняйте по-често да приемате вода през деня. Винаги носете с вас бутилка с минерална вода, за да пиете по-често.

 

Следобяд: Хапвайте киноа!

Хранителните вещества, които съдържа киноата, включват фибри и калий, които са важни, ако искате да се чувствате по-малко подути.

 

Вечер: Пропуснете десерта!

Мазните и сладки храни могат да причинят подуване, така както могат и храните, съдържащи много изкуствени подсладители. Пропуснете сладките десерти и ги заменете с пресен плод, който има високо съдържание на фибри и вода.

 

През нощта: Легнете си навреме!

Сънят регулира метаболизма и поради тази причина липсата или по-малкото количество сън могат да са причина за появата на чувството на подуване. Уверете се, че спите поне между 7 и 9 часа.

 

  

 

 

  • Детокс ЗМ82 намалява подуването на корема и отделянето на газове от храносмилателната система.

 

научи повече за Детокс ЗМ82 ТУК

Кои са грешките при тренировка, които пречат на свалянето на килограми

Дата: 13 Фев 2015

 

Ако се опитвате да отслабнете, изгарянето на калории чрез упражнения е от ключово значение. Но в същото време, ако не изгаряте достатъчно калории, упражненията губят своя смисъл. Ако това ви звучи познато, продължете да четете и вижте къде може да грешите щом става въпрос за горене на калории.

 

Пропускате закуската!

 

Много хора пропускат закуската преди своята сутрешна тренировка, за да спестят калории. Приемът на храна преди тренировка, не само ускорява вашия метаболизъм, но и ви дава необходимата енергия за последващата тренировка. Без правилното гориво, още по време на или след тренировката ще се окажете с главоболие или замаяност, в следствие на което няма да дадете всичко от себе си или по-лошо – няма да издържите тренировката до край. И тъй като поглъщането на огромна чиния с бъркани яйца, бекон или палачинки също не е добра идея, заредете тялото си с нещо, което съдържа лесно смилаеми въглехидрати или протеини.

 

Пийте шейкове след тренировка!

 

Току-що сте приключили с вашата тренировка и сте изгорили 400 калории и имате нужда да презаредите с нещо. Дори здравословното похапване след тренировка може да съдържа доста калории, така че се уверете, че това, което приемате след тренировка няма да ви достави повече калории, от колкото току-що сте изгорили. Шейковете например са чудесен избор, само се старайте да не съдържат повече от 150 калории.

 

Отправяте се директно към силовите упражнения!

 

Прави сте, че изграждането на мускулите, чрез силови  упражнения е от изключително значение за изгарянето на калории като се има предвид, че мускулната тъкан изгаря повече калории от мазнините в тялото, но въпреки това се нуждаете от кардио тренировка, за да изгорите калориите и да намалите телесните мазните и тонизирате мускулите. Така, че винаги комбинирайте силови упражнения с кардио.

 

Обожавате ходенето!

 

Една бърза разходка е чудесен начин да вдигнете настроението си и да подобрите кръвообръщението, но за съжаление не води до изгарянето на много калории. Ако искате да загубите килограми, трябва да се упражнявате поне по час на ден. Бягането, карането на колело, скачането на въже, плуването или кардио упражненията са отлични  варианти.

 

Почивате си два пъти седмично!

 

Ако тренирате и не виждате каквато и да е било промяна, това означава, че упражненията, които правите не са достатъчни.За да има ефект от тренировките, трябва да тренирате поне 5 дни в седмицата.