НОВО! Хиалур ЕКС

 

 

 

 Студеното време засилва ставните болки. Вие се нуждаете от бързо и ефикасно решение. ХиалурЕКС е най – новият немски продукт в пълноценната грижа за вашите стави. 

 

ХиалурЕКС – време е за здрави стави!

 

ХиалурЕкс:

осигурява мигновено и пълно усвояване в устната кухина;

иновативна формула, разработена на базата на съвместното и взаимно усилващо действие на 3 съставки (хидролизиран Колаген тип II, Хиалуронова киселина и екстракт от Шипки);

едно прахче на ден;

страхотен вкус;

създаден и прозведен в Германия.

 

За първи път в България продукт за ставите е под формата на прахче, което при прием се разтваря мигновено в устната кухина.

 

ХиалурЕКС е продукт от ново поколение. Той е създаден в резултат на дългогодишната работа на немски екип от експерти под ръководството на Др. Херман Егбрингхоф. Тяхната цел е била създаването на продукт, притежаващ едновременно добра усвояемост, максимална бионаличност и ефективно действие. Най-доброто решение за всеки ставен проблем!

 

Защо Хидролизиран колаген тип II

Той осигурява на ставния хрущял всичко необходимо за неговото здраве и издръжливост. С възрастта, количеството на колаген в нашето тяло намалява значително и загубата не може да бъде компенсирана само чрез пълноценен хранителен режим. Приемът на колаген съдържащи продукти представлява най-добрата профилактика и грижа за Вашите стави и сухожилия.

Защо Нискомолекулна Хиалуронова киселина

Тя е основен градивен елемент на ставната течност. Гладкото и безболезнено движение на ставите е възможно само при наличието на достатъчно количество Хиалуронова киселина. Всеки възпалителен ставен процес води до загуба на ставна Хиалуронова киселина.

Защо екстракт от Шипки (Rosehip Extract)

Нови изследвания и проучвания показват, че Eкстрактът от шипки притежава изразени противовъзпалителни свойства.

Проучване, проведено в престижната немска клиника “Шарите”, под ръководството на проф. Стефан Вилих, обхващащо 74% страдащи от ревматоиден артрит, показва значително намаление на субективните опаквания (болка, скованост и дискомфорт) при 40% от пациентите, третирани с препарат, съдържащ единствено екстракт от шипки в продължение на 6 месеца.

Изследване, проведено в Университета в Копенхаген показа, че шипките могат да подобрят подвижността в ставите с до 82%.

Проучване проведено през 2011 г. в Нюрнберг Германия показва, че едновременната употреба на екстракт от шипки и колаген хидролизат има три пъти по-бърз ефект върху субективните оплаквания (болка, скованост и дискомфорт) изразени по WOMAC (скала за измерване на оплакванията при артритни заболявания), а също така и значително по-добри резултати при проведените обективни изследвания на пациенти с диагноза – артроза на колянна става, отколкото при приложение на двете съставки самостоятелно.

Високото съдържание на Витамин С във формулата на ХиалурЕКС (600 мг.) подпомага синтеза на колаген в човешкия организъм.

 

Кога са ни необходими продукти, съдържащи Колаген, Хиалуронова киселина и Екстракт от шипки?

при остеоартритни изменения на ставите, с изразен болков синдром и функционален дефицит;

след травми и фрактури на опорно-двигателния апарат със засягане на ставния хрущял, в периода на възстановяване;

ежедневно при лица, подложени на умерени или тежки физически натоварвания;

за възстановяване на ставите и повлияване на болката, след различни хирургични интервенции;

за повлияване на болката и възпалението в мускулите и сухожилията;

при лица с противопоказeн прием на НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства).

 

Защо ХиалурЕКС е под формата на прахче за директен прием?

При този вид прием активните вещества се усвояват напълно от устната кухина и достигат бързо до вашите стави.

 

Знаем, че ставните заболявания причиняват болки, скованост и дискомфорт като така затрудняват вашата ежедневна активност. Време е да положите качествена, цялостна и ефективна грижa. В едно разтворимо прахче ХиалурЕКС на ден вие получавате всичко необходимо за вашите стави.

 

                          

 

Състав на 1 стик: екстракт от шипка 10:1 - 1223.00 mg. колаген хидролизат - 1000.00 mg. / витамин С - 600.00 mg. лимонена киселина - 100.00 mg. /хиалуронова киселина (нискомолекулна) - 50.00 mg. / витамин В3 -19.20 mg. NE помощни вещества: фруктоза, портокалов аромат

Дозов режим:1 прахче на 24 часа. Възможност за директен прием (разтапя се веднага в устата) или се разтвяря в чаша вода.

                           

Препоръчителна продължителност на приема за максимален и дълготраен ефект: от 1 до 3 месеца.

ХиалурЕКС се предлага в опаковка от 10 и от 20 стика.

Противопоказания: Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Хранителна добавка.

 

Производител: PG - Naturpharma GmbH Am Gewerbering 4/6, 83533 Edling / Germany

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59

PG- Naturpharma Germany е сертифицирана по водещи системи за качеството и използваните в продуктите съставки (ISO9001, ISO14001, HACCP, Certified Organic Ingredients, 100% GMO FREE)

                                            

Употребата на качествени продукти е в полза на Вашето здраве!

ХиалурЕКС – време e за здрави стави!

                                                                           

ХиалурЕКС е нов за българския пазар продукт и затова е възможно да не е наличен във Вашата аптека! Помолете вашия фармацевт да го зареди от складовете за лекарства – Либра, Стинг, Софарма, Фармнет. 

 

Списъчен вид

Продукти

Цена: 46.00лв.
Брой:
Цена: 25.20лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1